Procediment d'accés

Imprimir
Ratio:  / 0
MaloBueno 
Última actualización el Domingo, 10 Julio 2011 Escrito por Vicedirecció

PROCEDIMENT D'ACCÉS

 

ACCÉS DIRECTE (En ordre de prioritat)

Titulats en Batxillerat L.O.G.S.E., modalitat tecnològic, amb les assignatures Electrotècnia i Tecnologia Indústria II cursades. Titulats en Batxillerat L.O.G.S.E., de qualsevol modalitat, amb les assignatures Electrotècnia i Tecnologia Indústria II cursades.

Titulats en Batxillerat Experimental, modalitat Tècnic Industrial.

Alumnes amb C.O.U., opció A, aprovat.

Titulats de Formació Professional de segon grau, branques del Metall, Electricitat-Electrònica, Automoció, Imatge i So, Marítim-Pesquera, Tèxtil i Vidre i Ceràmica.

Tots els titulats citats, en l'ordre que es relacionen, sense les restriccions assenyalades.

 

ACCÉS MITJANÇANT PROVA

Els aspirants que no disposen dels anteriors requisits, podran accedir al cicle mitjançant la superació d'una prova si tenen els 20 anys, complits durant l’any de realització de la prova, o bé, 18 anys, complits durant l’any de realització de la prova i acreditar haver superat un cicle mitjà de la mateixa família.

PROVA D'ACCÉS

La prova d’accés es realitza anualment en data i hora marcada por la Coselleria, celebrant-se normalment els darrers dies de maig o els primers de juny. Per a realitzar la prova cal matricular-se en l’Institut durant el termini que publica el DOGV. No hi ha prva d’accés en setembre.

INSCRIPCIÓ

Cal realitzar una inscripció tant per a l’accés directe com para per a l’accés mitjançant prova durant el termini que publica el DOGV i que sol ser durant el mes de maig. Fora d’este termini s’admetran sol·licituds d’inscripció sols per cobrir vacants.

ADMISSIÓ I MATRÍCULA

En acabar la inscripció, l'interessat rebrà informació sobre la data en què es publicaran els llistats d'admesos, així com també sobre el període durant el qual caldrà formalitzar la matrícula.

 

PER QUALSEVOL ALTRA INFORMACIÓ, POSEU-SE EN CONTACTE AMB SECRETARIA

                                                          secretaria online

 

123506
Avuí
Última setmana
Últim mes
TOTAL
8
95
1060
123506
2018-09-19 07:06:22
Visitors Counter
Wednesday the 19th - .