Comunicat de l'AMPA

Ratio:  / 0

L'AMPA us comunica que les reunions de l'AMPA seràn 

els dimarts 2n i 4t de cada mes a les 6:30.

 

PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Ratio:  / 0

INSTRUCCIONS CONSULTA CIUTADANA PER L’EDUCACIÓ

Quins són els motius que existeixen per a realitzar la Consulta Ciutadana per l’Educació?

El Govern central i els autonòmics han realitzat i segueixen realitzant retallades en educació que s'argumenten per la situació econòmica actual, però que, segons el parer de la majoria de la Comunitat Educativa, estan tenint greus repercussions en el sistema educatiu, les quals seran encara molt més perjudicials a mitjà i llarg termini si aquestes retallades es mantenen o, fins i tot, si s'incrementen.

A més, el Govern central està duent a terme una sèrie de reformes, com la LOMCE o el Reial decret de Beques, que, segons el parer de la majoria de la Comunitat Educativa, danyant l'educació pública, suposen la volta a un sistema basat en la selecció de l'alumnat perquè el progrés en els estudis estiga condicionat, amb caràcter general, al nivell social i a les possibilitats econòmiques de les seues famílies, expulsant del sistema a tota aquella persona que no encaixa en un perfil prefixat per qüestions ideològiques.

No obstant açò, els Governs causants de la situació descrita han tractat d'ignorar fins al moment l'opinió dels ciutadans que, en la seua immensa majoria, rebutgen tant les retallades com les polítiques que els sustenten i les reformes que s'estan plantejant i realitzant en el nostre sistema educatiu.

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública pensa que ha arribat el moment d'arreplegar, de forma directa, l'opinió dels ciutadans i demostrar que les posicions mantingudes per aquesta en defensa dels drets dels ciutadans estan basades en aquesta opinió. Amb açò, s'intenta canviar la forma actual de governar-nos, paralitzant les retallades i iniciant el procés de revertir totes les que s'han realitzat en els últims anys i frenant les reformes que estan engegades para, entre tots, iniciar un procés de diàleg i cerca de consens en matèria educativa.

Ací a València, la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic ha decidit posar en marxa la consulta ciutadana per l'educació proposant un dia concret per a poder dur-la a terme i així centralitzar tots els esforços i mostrar un mateix resultat i una mateixa veu.

Qui pot participar en la Consulta?

Qualsevol persona a partir de 14 anys complits.

Quan es realitzarà la Consulta?

El 8 d’octubre en l’aula de l’AMPA de 18h a 20h.

El 10 d’octubre en una taula situa al mercat.

Fins l’11 d’octubre en totes les seus de les entitats convocades membres de la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic i en la pàgina web: www.consultaciudadanaporlaeducacion.org

BANC DE LLIBRES

Ratio:  / 0

ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE

L'IES PARE ARQUES COCENTAINA

 

BASES DEL BANC DE LLIBRES

 • Servei exclusiu per a membres de l'AMPASerà necessari presentar Carnet de Soci o justificant d'alta com a nou soci.

 • LlocSala Multiusos  a l'Institut Pare Arques. (Peixera)

 • S'estableix el dia 5 de setembre PER A DEIXAR EN DEPOSIT ELS LLIBRES i el día 6 de setembre PER A PODER ADQUIRIR-LOS des de les 19:00 a 20:30 hores .

  Hi haurà membres de l'Ampa coordinant i informant el procés d'intercanvi.

 • Per cada llibre rebut es lliurarà un justificant de dipòsit que servirà per a la retirada de l'import de venda si aquesta es produeix o de la retirada del mateix llibre en cas contrari.

 • Quan un llibre sigui adquirit el seu cost seran 5€ per a llibres de l'ESO i 8€ per als de bachillerat que es lliuraran al seu anterior propietariconclòs tot el procés, el dia 6 de setembre a partir de les 20:00.

 • Els llibres dipositats que no hagin estat seleccionats per cap comprador podran ser retirats pel seu propietari conclòs tot el procés al setembre.Per això la importància que els llibres estiguin en bon estat ja que serà més fàcil que siguin escollits els llibres menys deterioratsEs recomanaesborrar totes les anotacions que siguin possibles.

 • No s'admetran devolucions de llibres adquirits.

 • Consultes Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  .Indicar en AssumpteBANC DE LLIBRES.

 

 

BASES DEL BANC DE LLIBRES

Ratio:  / 0

ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE

 L'IES PARE ARQUES COCENTAINA

                              Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

BASES DEL BANC DE LLIBRES

 • Servei exclusiu per a membres de l'AMPA. Serà necessari presentar Carnet de Soci o justificant d'alta com a nou soci.
 • Lloc: Sala de l'AMPA a l'Institut Pare Arques.
 • S'estableixen els dies 22 de juliol PER A DEIXAR EN DEPOSIT ELS LLIBRES i , 24 de juliol PER A PODER ADQUIRIR-LOS des de les 19:00 a 21:00 hores . Hi haurà membres de l'Ampa coordinant i informant el procés d'intercanvi.
 • Per cada llibre rebut es lliurarà un justificant de dipòsit que servirà per a la retirada de l'import de venda si aquesta es produeix o de la retirada del  mateix llibre en cas contrari.
 • Quan un llibre sigui adquirit el seu cost seran 5€ per a llibres de l'ESO i 8€ per als de bachillerat que es lliuraran al seu anterior propietari conclòs tot el procés, el dia 26 de juliol a la mateixa hora.
 • Els llibres dipositats que no hagin estat seleccionats per cap comprador podran ser retirats pel seu propietari conclòs tot el procés al setembre. Per això la importància que els llibres estiguin en bon estat ja que serà més fàcil que siguin escollits els llibres menys deteriorats. Es recomana esborrar totes les anotacions que siguin possibles.
 • No s'admetran devolucions de llibres adquirits.
 • Consultes: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.   .Indicar en Assumpte: BANC DE LLIBRES.

l'AMPA de l'IES Pare Arques informa:

Ratio:  / 0

 

L'AMPA de l'IES Pare Arques posa a la vostra disposició un model de sol.licitud per a demanar que es faça efectiu el pagament de l'ajuda dirigida a l'adquisició de llibres del curs 2011-12 curs  2012-2013

 

Els models es podràn trobar consergeria o en la pagina web i registrar-los en la secretaria del centre.

 

Enllaç al document:

http://es.scribd.com/doc/143395010/sol-licitud-per-a-demanar-que-es-faca-efectiu-el-pagament

 

 

 

Models de sol.licitud de reclamació de l'ajuda dels llibres del curs 2011-12

Ratio:  / 0

L'AMPA de l'IES Pare Arques posa a la vostra disposició un model de sol.licitud per a demanar que es faça efectiu el pagament de l'ajuda dirigida a l'adquisició de llibres del curs 2011-12.

 

Model de sol.licitud en valencià.
Model de sol.licitud en castellà.

 

Deures 3r ESO C

Ratio:  / 0

Deures 3r ESO B

Ratio:  / 1
 

Deures 2n BAT B

Ratio:  / 1

122286
Avuí
Última setmana
Últim mes
TOTAL
7
16
418
122286
2018-08-21 21:21:14
Visitors Counter
Tuesday the 21st - .