Programa Anual de Formació (PAF)

Imprimir
Ratio:  / 0
MaloBueno 
Última actualización el Viernes, 01 Marzo 2013 Escrito por Vicedirecció

La formació del professorat té com a finalitat principal la millora de la qualitat educativa i la consegüent repercussió en el procés d'aprenentatge de l'alumnat, centrant-se en aquelles competències professionals amb incidència en el fracàs escolar, la cerca de l'excel·lència i el desenvolupament de les potencialitats.

La transformació de la societat demanda canvis en el procés d'ensenyament-aprenentatge i aquests no es poden abordar només des de la perspectiva de la formació inicial, doncs el professorat en actiu també necessita comptar amb eines i estratègies per a donar una resposta adequada a aquests canvis. Per a açò és necessari establir major quantitat i varietat d'oportunitats de desenvolupament professional, així com una planificació estructurada, contextualitzada i diversa, ja que la formació permanent no pot ser un fet individual i al marge de les aules.

Açò suposa establir un nou model de formació del professorat en el qual tots els agents educatius adquirisquen un paper rellevant i col·laboren activament.

 

ORDE 65_2012 de 26 Octubre by

109203
Avuí
Última setmana
Últim mes
TOTAL
58
288
1100
109203
2017-09-21 19:47:00
Visitors Counter
Thursday the 21st - .